Doen we niet moeilijk over

Heb je een probleem met je aankoop? DutchDrives staat voor je klaar als het verkeerde product besteld of geleverd is. Ook helpen wij je graag als er beschadigingen zijn ontstaan tijdens transport, het product een defect vertoont of als een onderdeel niet past.

Hoe kan ik een product retourneren?

Druk op de retourknop en geef aan dat er een probleem is of dat je een product terug wilt sturen. Daarna neemt DutchDrives contact met je op. Eerst proberen wij het probleem op te lossen. Als dit niet lukt krijg je een mail met een retournummer en retourformulier. Vul het formulier volledig in en stuur dit aan: retouren@dutchdrives.com. Print het ingevulde formulier uit om op de verpakking van het retour product te plakken. Gebruik bij voorkeur de originele verpakking van het product. Gebruik een goede vervanger als het origineel niet bruikbaar is. Retourzendingen zonder retournummer of onvolledig ingevuld retourformulier neemt DutchDrives niet in behandeling.

Voorwaarden

De reden van het retourneren zijn bepalend voor de kosten die in rekening worden gebracht. Vraag vooraf welke kosten aan de retourzending zijn verbonden. In sommige gevallen is de retourzending gratis. De supportafdeling verschaft je graag wat duidelijkheid. Op retourzendingen zijn de Thuiswinkel Zakelijk voorwaarden van toepassing.

Supportafdeling

Neem voor meer informatie over retourneren contact op met support@dutchdrives.com. Bel gerust tijdens kantooruren naar +31 (0)88 7865000 . Onze supportafdeling staat voor je klaar.

Mocht u liever een formulier in willen vullen dan kunt u deze downloaden, vervolgens invullen en scannen en naar ons mailen naar support@dutchdrives.com.

Thumbnail van PDF Retourformulier

Retourneren