Nieuws

Ontvang een DutchDrives kortingsbon op de Maintenance NEXT

Bezoek 9, 10 en/of 11 april het netwerkplatform voor industrieel onderhoud. Laat je tijdens de tweejaarlijkse vakbeurs inspireren door oplossingen voor verschillende maintenance uitdagingen. Bezoek de DutchDrives stand als je het onderhoud graag in eigen hand houdt. Op dutchddrives.com selecteer je zelf de reductor, motor of regelaar die je nodig hebt. Haal een kortingsbon op de DutchDrives stand tijdens de Maintance NEXT voor je eerst volgende bestelling.

Waarom preventief en correctief onderhoud?

Machines en onderdelen verouderen. Niet alleen door slijtage, maar ook door het op de markt komen van betere producten of nieuwe wet- en regelgeving. Sprekende voorbeelden zijn de bijna verdwenen gloeilamp of de pré IE klasse elektromotor. Zonder preventief en correctief onderhoud zou binnen tien jaar meer dan veertig procent van alle industriële installaties niet meer houdbaar zijn.

Met alleen preventief onderhoud ben je er dus niet. Ook correctief onderhoud zorgt ervoor dat je machine of installatie bij de tijd blijft. Gelukkig hoef je doorgaans niet de hele machine te vervangen. Vaak is het vernieuwen van een machine onderdeel zoals een reductor, motor of regelaar de meest economische oplossing.

Doe het zelf

Met de DutchDrives webshop hou je de vervanging van reductoren, motoren en regelaars in eigen hand. Met de selector in de webshop is het juiste product binnen het grote aandrijfassortiment snel en eenvoudig vindbaar. In de online Thuiswinkel Zakelijk gecertifieerde shop rondt je bestelling af met een veilig betaalsysteem. Het totaalbedrag, de bestelhistorie en productgegevens zijn altijd terug te vinden in het webportaal. Bestellingen boven de 250 euro worden gratis geleverd.

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy is 9, 10 en 11 april het absolute centrum van de onderhoudssector. Met de metro of bus stap je uit bij halte Zuidplein. Kom je met de auto? Met 2.000 eigen parkeerplekken naast de snelweg is altijd een parkeerplaats beschikbaar.