Nieuws

Lancering van DutchDrives, dé aandrijfspecialist van Nederland!

DutchDrives is de nieuwste webshop op het gebied van aandrijvingen. Er is een brede keuze aan reductoren, elektromotoren en aandrijfcomponenten. DutchDrives biedt kwaliteit voor een concurrerende prijs. Van het ruime assortiment is een forse voorraad. Je kan dus rekenen op een snelle levertijd. De supportmedewerkers staan klaar voor een passend advies. Daarmee is DutchDrives, dé aandrijfspecialist van Nederland!

De juiste keuze

Ga eerst naar de gewenste categorie elektromotor of motorreductor. Door gebruik te maken van de selector vind je eenvoudig het ideale product. Met het uitgebreide aanbod vind je bijna altijd wat je zoekt. Vooral de grote voorraad is uniek. De grote hoeveelheid zorgt ervoor dat de meeste producten snel leverbaar zijn. Zo heb je snel beschikking tot een breed assortiment aandrijfproducten. Kan je niet het juiste product vinden of heb je een vraag? De DutchDrives supportafdeling kan je in de meeste gevallen gewoon helpen.

Markt

De omzet van webwinkel groeit. Vooral functionele producten worden steeds vaker online besteld. DutchDrives vult de behoefte van een snelle en heldere toegang tot kwalitatieve aandrijfproducten. Is een belangrijk aandrijfonderdeel stuk of ontwikkel je zelf een nieuwe machine? Dan is de gebruiksvriendelijke DutchDrives webshop ideaal. Door de grote voorraad worden producten snel afgeleverd. Bij DutchDrives krijg je dezelfde service als bij een fysieke winkel. Dus heb je een vraag? Dan wordt je geholpen door onze behulpzame medewerkers.

Motoren en motorreductoren

Motoren in de webshop hebben een vermogen tussen de 0,06 en 315 kW. Er is keuze uit diverse draaistroommotoren, remmotoren, eenfase motoren en trilmotoren. DutchDrives levert altijd de motor die je nodig hebt. Dat betekent dat motoren voorzien kunnen worden van extra’s. Denk hierbij aan stilstandsverwarming, encoders, remmen en een hogere IP-klasse. Het toerental van elektromotoren kan je beïnvloeden met een motorreductor. Bij DutchDrives heb je de keuze uit diverse eentraps tandwielkasten, rechte tandwielkasten, kegeltandwielkasten, opsteek tandwielkasten, wormwielkasten en haakse overbrengingen.

Bestelproces

Neem snel een kijkje in de webshop via: DutchDrives.com. Door de diverse keuzemogelijkheden binnen diverse categorieën vind je door de selector makkelijk wat je zoekt! Bestel producten via de webshop of neem contact op. Stuur een e-mail naar support@dutchdrives.com of bel tijdens kantooruren naar +31 (0)88 7865055 . De ervaren DutchDrives supportmedewerkers staat voor je klaar met advies.